Ölands Köksmejeri söker medarbetare till hantverksmejeri på sydöstra Öland

Vår medarbetare har valt att gå vidare och vår högsäsong närmar sig. I år skall vi trimma mejeriet och leveranserna och se över rutinerna för hela sortimentet för att bli ännu bättre på att ysta och sälja premiumostar. Vi räknar med ökad försäljning för tredje året i rad så vi skall inte bara göra bättre ost, vi måste göra mer av den också.

Vi söker en medarbetare som kan hjälpa oss att göra verklighet av planerna. I första hand tänker vi deltid säsong.

Vi letar efter dig som är matintresserad, noggrann och kvalitetsmedveten med ett hygientänk. Dessutom stark, initiativrik och nyfiken på att lära. Vi gör hantverksost där kvalitén sitter i händerna och huvudet på oss som jobbar så du bör vara hyggligt händig. Körkort är önskvärt.

Jobbet består av ystning, renhållning, skötsel av ostlager, viss datahantering, packning till kund och leverans. Målet är att du skall bli självgående på ett par eller flera av uppgifterna. Det ger fina möjligheter att lära sig mejeriyrket från grunden.

Den mesta ystningen och leveransen sker i början på veckan så arbetstiden är måndag till onsdag och om allt går bra, kan det finnas jobb även efter högsäsongen.

Ansökan före 15 maj

Mejeriet

Kontakt:
Christer Delding
Ölands Köksmejeri
Alby 121
386 62 Mörbylånga
Tel: +46 709 54 20 33
christer@havsvik.se